Nou outlet de moda a Malgrat de Mar

imatge del 3r Malgrat Outlet

Divendres dia 2 de març és la data que s’ha fixat en el calendari per a celebrar un nou outlet de moda a Malgrat de Mar. La 4a edició de Malgrat Outlet tindrà lloc al pavelló de l’avinguda Tarragona, començarà a les 15 h i finalitzarà a les 22 h. A l’esdeveniment hi participaran una vintena de comerços locals. Tots ells oferiran descomptes i promocions especials en aquells productes que posin a la venda. L’activitat comptarà novament amb la col·laboració de diferents establiments de restauració del municipi, que també oferiran promocions en els seus establiments.

Tal i com ha assenyalat Francesc Cano, president de l’associació de comerciants, enguany s’ha volgut tenir una especial consideració cap a la mainada que acompanya les famílies durant la jornada. En aquest sentit, la pista del pavelló esportiu acollirà un espai on les nenes i nens es podran entretenir envoltats de diversos jocs infantils. Finalment, Cano ha animat tothom a assistir i gaudir de l’esdeveniment dedicat a la promoció del comerç local.

BOSCH OUTLET

Anuncis