En defensa del model educatiu

Per aquest dimecres s’ha fet una crida a manifestar-se en defensa de l’actual model educatiu català. El col·lectiu Somescola -que aplega una cinquantena d’entitats del món educatiu, social, pedagògic, lingüístic i sindical- és qui ho organitza amb motiu dels darrers atacs que ha sofert el sector per part del govern espanyol.

La protesta busca convertir-se en “un clam per mostrar un cop més, i tants cops com faci falta, el suport sense fissures a l’escola catalana, reforçar l’ampli consens i el compromís amb la immersió lingüística com a eina de cohesió social i igualtat d’oportunitats”. També s’ha assenyalat que paral·lelament es tracta d’un “gest de suport a docents i institucions que treballen perquè l’educació a Catalunya sigui un pilar fonamental del país”.

La concentració de suport al model educatiu català està previst a les 18 h davant els ajuntaments.

més informació aquí