Relleu al PDeCAT

Jofre Serret és la persona que encapçalarà la llista del PDeCAT a Malgrat de Mar de cara a les pròximes eleccions municipals. La decisió s’ha pres per unanimitat de la militància després d’un procés de primàries obertes. Serret ha definit el projecte que lidera com “un espai transversal i amb independents on tots els malgratencs i malgratenques puguin participar de les decisions de poble”.

Neus Serra ha encapçalat la formació local durant 15 anys. Assegura que seguirà treballant per Malgrat de Mar i el país.

Jofre Serret substitueix Neus Serra, qui ha estat els darrers 15 anys al capdavant de la formació. Serra, en un apunt al seu bloc personal, ha assegurat que “deixar pas no vol dir marxar ni renunciar a la política. En aquest moment més que mai cal seguir lluitant. Les circumstàncies del país són tràgiques i tenim gent empresonada que ens necessita”. En aquest aspecte, Neus Serra ha indicat que enceta una nova etapa de treball al partit, “al servei del meu poble i del meu país pel que faci falta”, ha subratllat.