Sense notícies de Cárdenas

Rio Sapoá (Cárdenas) – imatge: La Prensa Nicaragua

Darrerament, des del govern local s’ha manifestat la intenció de restablir l’agermanament amb Cárdenas (Nicaragua). Una proposta que ha estat ben rebuda per membres del consell municipal de cooperació i solidaritat. Abans de tirar endavant les accions per fer-ho possible caldria “recuperar el contacte a nivell institucional” amb la localitat. Un fet que ha resultat infructuós fins el moment tot i els diversos intents que s’han dut a terme des del consistori, segons recull la darrera acta del consell. Davant aquesta situació, el regidor de Solidaritat, Paco Márquez, va proposar desplaçar-se a Cárdenas, aprofitant un viatge personal a la zona. Finalment, però, Márquez no realitzarà la visita ja que no disposa del temps necessari per portar a cap les actuacions que s’hi haurien de desenvolupar, segons ha indicat a aquest mitjà.

El futur del restabliment de l’agermanament amb Cárdenas queda supeditat, doncs, a les decisions que es prenguin i aprovin pròximament tant des del consell de solidaritat i cooperació com del govern local.

Els municipis de Malgrat de Mar i Cárdenas estan agermanats oficialment des de l’any 1999. Les relacions establertes s’han basat bona part en la solidaritat. En aquest sentit, Malgrat de Mar hi ha contribuït bàsicament amb aportacions econòmiques destinades a projectes de desenvolupament i millora de la localitat nicaragüenca.

Anuncis