Una quinzena de persones “fan el salt”

Un nombrós grup de persones, un centenar segons l’organització, va parar l’orella encuriosit per les bondats anunciades de canviar de companyia elèctrica. La filial maresmenca de Som Energia va oferir una xerrada aquest passat cap de setmana a la sala d’actes de l’arxiu municipal, durant la qual es van detallar els beneficis de tenir contractats els serveis de la cooperativa.
Després de l’exposició per part dels seus responsables, una quinzena de persones es van interessar en “fer el salt” de companyia. En aquest sentit, “es van gestionar el canvi d’uns 15 contractes”, s’ha indicat des de Som Energia. A més, en va quedar un bon nombre pendents, que es resoldran al llarg dels pròxims dies un cop es finalitzin les tramitacions corresponents.

Som Energia és una cooperativa catalana dedicada principalment a la “producció d’energia elèctrica en instal·lacions de generació a partir de fonts renovables” com, per exemple, sol, vent, biogàs o biomassa. L’entitat es finança a través de les aportacions econòmiques que fan les persones associades al projecte.