Renoven l’àrea infantil de Can Campassol

Aquesta setmana s’han iniciat els treballs de millora de la zona de jocs infantils al parc de Can Campassol. En concret, l’espai de lleure que hi ha a tocar amb l’estany. Els anteriors elements estaven molt malmesos i se n’havia demanat la seva renovació en reiterades ocasions. Finalment, el consistori malgratenc ha optat per posar-ne de nous. Els jocs seran tots de fusta, dissenyats especialment per a gaudi de la mainada i fabricats per una empresa alemanya. Un dels elements destacats serà un ocell de grans dimensions, que inclourà un tobogan i on les nenes i nens podran accedir al seu interior. També es col·locarà un balancí i un cavallet.

El cost dels nous jocs -inclou subministrament, muntatge, obra i transport- és d’uns 36.500 euros. Les tasques s’allargaran entre 1 i 2 setmanes, segons s’ha assenyalat des del consistori.

Tot just ara fa un any, des del govern local es manifestava la intenció d’eliminar la sorrera de l’espai infantil del parc de Can Campassol. Finalment, però, la sorra no només es mantindrà sinó que es convertirà en el paviment que cobrirà tota la zona de lleure de la mainada.

Els treballs de renovació també afecten l’altra àrea infantil del parc. En aquest aspecte, més endavant es canviaran els seients dels gronxadors, que ben aviat estaran adaptats per a disfrutar-los en família, ja que seran dobles i permetran gronxar-se conjuntament mainada i adults.