Albiol es reuneix amb veïns de Malgrat Nord

Aquest dijous al matí, Xavier García Albiol s’ha passejat per Malgrat de Mar. El president del PPC i diputat al Parlament ha visitat el municipi a instàncies de la secció local del partit. Una representació dels seus membres l’ha rebut davant l’ajuntament al voltant de les 10.30 h. Després de donar un ràpid cop d’ull al mercat municipal, la comitiva s’ha dirigit a peu fins a Malgrat Nord. En una cafeteria del veïnat, Albiol s’ha entaulat amb una desena de veïns -militants i simpatitzants del partit-, que han traslladat al diputat diverses preocupacions relacionades amb el barri. També li han manifestat la necessitat d’una major oferta laboral i la inquietud que els genera les polítiques socials adreçades a les persones immigrades. Enmig de tot plegat, els assistents han aprofitat la presència del diputat per fer-s’hi fotos de record.

L’estada també ha servit per detallar alguns aspectes sobre la campanya de cara a les pròximes eleccions municipals entre Albiol, el president provincial i la portaveu dels populars a nivell local, segons s’ha indicat des del partit.

La passejada de Xavier García Albiol pel municipi ha provocat un cert enrenou, degut principalment al dispositiu policial del que s’ha fet acompanyar, habitual en aquests casos. Una desena d’agents de Mossos d’Esquadra i Policia Local -molts de paisà- han vetllat per la seguretat del diputat al llarg de tot el recorregut.

Poc abans d’enfilar el camí de tornada, el grup encapçalat per Xavier García Albiol ha estat escridassat per una veïna. “Vuélvase a casa señora!”, li han engaltat.