Crida dels bombers a donar sang

campanya sang bombers

Els bombers voluntaris de Malgrat de Mar organitzen una nova campanya de donació de sang. Es tracta de la quarta vegada que ho fan. Amb aquesta iniciativa se sumen a la que es desenvolupa en una vintena de localitats catalanes més sota el lema “Els Bombers t’acompanyen a donar sang”.
La jornada tindrà lloc aquest dissabte al parc Francesc Macià. Començarà a les 10 h, finalitzarà a les 14 h i es preveu que s’hi facin diverses activitats per a la mainada al llarg del dia.

La crida a donar sang es fa coincidir precisament amb una època de l’any en la que, tradicionalment, baixen les donacions. L’objectiu és doble: recollir-ne abans de les vacances de Setmana Santa i conscienciar la població.

Durant la campanya que es va fer l’any passat, els bombers voluntaris de Malgrat de Mar van aconseguir una cinquantena de donacions.

Anuncis