Adequaran el magatzem de l’antic escorxador

Des del govern malgratenc s’ha manifestat la intenció d’adequar el magatzem municipal ubicat a l’antic escorxador. De manera progressiva, el servei de brigades anirà alliberant l’espai. El material que l’ocupa -bàsicament restes d’obres- es col·locarà en una nau que el departament ha ampliat fa poc i que es troba a la zona del polígon industrial de Can Patalina.
Un cop els terrenys quedin lliures es podria eixamplar l’aparcament per a vehicles que hi ha a la zona, a tocar del magatzem. Aquesta mesura, però, es tracta només d’una declaració d’intencions, ja que no hi ha res en ferm encara, s’ha volgut subratllar des del consistori.

L’Associació de Veïns de Llevant ha demanat la millora d’aquest espai, que des de fa anys s’usa com a magatzem municipal. El president de l’entitat veïnal denunciava que sovint s’hi genera brutícia i males olors. Un fet que comporta mala imatge al barri.