El 155 retarda l’ampliació del CAP

dav

La intervenció de les finances catalanes per part de l’Estat espanyol ha comportat el retard de l’ampliació del Centre d’Atenció Primària (CAP) de Malgrat de Mar. Tot just a principis d’aquest mes de març s’ha exposat públicament la licitació del redactat del projecte per un preu de 240.600 euros aproximadament. Ara fa un any s’anunciava que les obres havien de començar entre els mesos d’abril i juny d’aquest 2018. La situació de paràlisi política a Catalunya, causada per l’aplicació de l’article 155 de la Constitució espanyola, però, ho ha impedit i els treballs s’endarreriran.
En aquesta línia s’ha expressat el regidor de Salut Pública a Malgrat de Mar. Jofre Serret ha lamentat el perjudici que representa finalment per als usuaris aquest retard en els treballs de millora del servei. Serret ha subratllat que la problemàtica també recau en el nombre de professionals del centre, que es preveia augmentar aprofitant l’ampliació de les instal·lacions.

Jofre Serret ha reclamat la desaparició del 155, “que es restableixi la normalitat política i que puguem treballar com a país i com a República, que és el toca i el que la ciutadania ha demanat a través de les urnes”.

El projecte d’ampliació i millora del CAP de Malgrat de Mar inclou l’eliminació del barracó de pediatria i la construcció d’un pis damunt l’actual edifici del centre. A banda de les millores estructurals, també es preveu que el centre ofereixi més serveis als usuaris com, per exemple, medicina de rehabilitació.

Anuncis