Identificats els autors d’una estafa a un avi

Un avi de 80 anys, veí de Malgrat de Mar, ha estat víctima de l’”estafa de l’estampeta”. Els fets han ocorregut aquest dijous al matí i els autors del delicte se li han apropiat de 2.000 euros.
Pel que sembla, segons s’ha relatat des de la Policia Local, dos individus -prèviament conxorxats- haurien proposat l’avi canviar un bitllet de loteria per diners. Després d’acompanyar-lo en cotxe fins el banc per extreure els 2.000 euros en efectiu, l’han deixat abandonat en un carrer i ràpidament han fugit.

Les càmeres de vigilància, instal·lades en diversos punts del municipi, han facilitat l’actuació policial.

L’home ha comunicat el robatori a la policia. La descripció del vehicle en què viatjaven els lladres -un BMW de color negre- ha permès la identificació dels estafadors a través de les càmeres de vigilància que hi ha instal·lades en diversos punts de Malgrat de Mar. Immediatament, la policia ha emès un avís per tal de localitzar i detenir els autors de l’estafa al més aviat possible.