Busquen una persona desapareguda al mar

desaparegut caiac

foto: N.G.

Fins el moment, poques són les dades que han transcendit en relació al desaparegut mentre navegava amb el seu caiac. Se sap, segons apunten agències, que l’home – de 58 anys d’edat- va sortir dissabte al matí des de Mataró per fer una travessia fins a Blanes. A l’hora prevista, a primera hora de la tarda, encara no havia tornat a casa. L’alarma de la desaparició la va donar la família, que va avisar els equips d’emergència.

Bombers i Salvament Marítim rastregen el tram de la costa que separa Malgrat de Mar i Blanes. Aquest diumenge al matí, els efectius de recerca han trobat l’embarcació i diversos estris del desaparegut 5 milles mar endins a Malgrat de Mar. Els equips d’emergència continuen cercant a la zona per tal de trobar la persona desapareguda.

més informació aquí