Els patinadors demanen millores al parc

patinador Malgrat 2

Patinadors malgratencs reclamen millores a la pista ubicada al parc Francesc Macià. El col·lectiu considera que l’espai on desenvolupen la seva activitat ha quedat pràcticament obsolet i pateix moltes deficiències. En aquest sentit, els patinadors assenyalen que la pista necessita una rehabilitació i la incorporació de nous elements que els faciliti la pràctica esportiva que realitzen.

Recentment, integrants del col·lectiu de patinadors han mantingut una trobada amb membres del govern local i tècnics municipals per exposar-los in situ les seves demandes. Des del govern s’ha recollit les diverses propostes plantejades pels joves. A més, se’ls ha convidat a introduir-les com a projecte a la plataforma participativa Malgrat Decideix.

Anuncis