Malgrat de Mar intensifica la neteja de carrers

Davant l’allau constant de crítiques per la brutícia als carrers, el consistori malgratenc ha volgut aplacar els ànims dels més crítics amb l’anunci d’una “campanya de neteja intensiva”. Les tasques van finalitzar dimarts i s’han realitzat en diferents punts del municipi com l’aparcament de vehicles de l’estació, els carrers Antoni Gaudí, Pompeu Fabra, Besós, Bernat Estornell, Teodor Baró, Lleida i Fluvià, entre d’altres. La neteja també s’ha fet al voltant de la plaça arbrada que hi ha al Camí del Pla.
La intenció manifestada des del consistori és iniciar una campanya de neteja similar en d’altres espais un cop finalitzi el període de Setmana Santa.

Els treballs de neteja s’intensifiquen de manera periòdica en aquells punts on s’hi ha detectat que el servei que es fa diàriament no és suficient, s’ha subratllat.