Malgrat de Mar manté les Barraques a la platja

Barraques 2017

foto: Carles Jiménez

La pròxima edició del festival musical Barraques es farà a la platja. En concret, a la zona davant la plaça Xesco Boix. L’activitat repeteix ubicació per segon any consecutiu després del trasllat in extremis l’estiu de 2017.
El canvi d’emplaçament es va produir després que la Generalitat desautoritzés fer-ho a les pistes d’atletisme -al Camí de la Pomereda-, l’espai on el festival s’havia celebrat des dels seus inicis. Davant aquesta situació, el govern local va decidir muntar el recinte a la platja del centre.
Organització i assistents van fer una valoració positiva del nou emplaçament. La majoria de les parts van coincidir en què el nou espai permetia celebrar l’activitat en òptimes condicions, tot i que s’haurien de millorar alguns aspectes.

L’edició del festival musical Barraques tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 d’agost i es presenta com un dels plats forts de la festa major d’estiu Sant Roc 2018.

Anuncis