El CDRMalgrat, a la jornada de protestes

tall AP7 CDRMalgrat

Aquest dimarts s’ha viscut una nova jornada de mobilitzacions pacífiques convocades pels Comitès de Defensa de la República (CDR). Al llarg del dia, les protestes han afectat diferents punts de les carreteres i autopistes catalanes.
Membres del CDR de Malgrat de Mar han participat activament en el tall de l’autopista AP-7 a Figueres que s’ha produït a primera hora del matí. Més tard, després que la policia els desallotgés per la força de la calçada, els membres del CDRMalgrat s’han incorporat a la marxa lenta que s’estava realitzant a l’N-II per aturar la circulació de vehicles.

Els darrers dies, els CDR d’arreu s’han activat especialment després de l’anunci de la detenció en terres alemanyes del president Carles Puigdemont. També ho han fet per seguir reclamant la llibertat de les persones empresonades per la seva ideologia política.