L’ocupació hotelera, a mig gas

El període de vacances de Setmana Santa ha encetat l’inici de la temporada turística a Malgrat de Mar. Els darrers dies, bona part dels establiments hotelers allotgen visitants d’arreu. En aquest sentit, bàsicament se’n poden veure vinguts d’Alemanya, Holanda i França. Molts d’ells pertanyen a grups de joves que participen en campionats esportius que s’han organitzat al municipi. També hi ha turistes que s’han acostat a Malgrat de Mar atrets per les diferents ofertes de viatges adreçades a persones jubilades. D’aquests, n’hi ha provinents especialment del País Basc.

Segons dades recollides a l’Oficina de Turisme, actualment hi ha 13 hotels oberts durant la Setmana Santa -més els càmpings- i així es mantindran fins que es tanqui la temporada turística, tot i que la seva ocupació encara no és del 100%. D’altra banda, 4 hotels estan tancats. No obriran les seves portes a finals del pròxim mes d’abril. Es calcula, per tant, que l’ocupació hotelera total és d’un 60% aproximadament.

Anuncis