El CDR, en el punt de mira de la fiscalia

La fiscalia ha amenaçat d’emprendre accions legals contra els Comitès de Defensa de la República (CDR). Segons aquest ens jurídic, el col·lectiu social i pacífic podria haver comès un delicte de rebel·lió en les accions de protesta que ha dut a terme els darrers dies.

Els membres del CDR subratllen que l’Estat espanyol utilitza la por per aturar el moviment pacífic sorgit de la societat civil.

De la mateixa manera que ho han fet els seus homòlegs a la resta del país, el CDR de Malgrat de Mar també ha sortit al pas davant l’anunci de la fiscalia. A través del seu perfil a les xarxes socials, el comitè local recorda que són “cap entitat i al mateix temps som el poble organitzat! Quan el poder despòtic no té proves per demostrar res, moltes vegades ha d’utilitzar notícies d’aquest tipus per a que ens espantem i ens desmobilitzem, que és sempre l’objectiu últim de la repressió”.

Els membres del Comitè de Defensa de la República de Malgrat de Mar han subratllat que les intencions de la fiscalia són un indicador del “bon camí” que s’està seguint i “que la por ha canviat de bàndol!”, han afegit.