Des de la presó

llaços biblioteca

“Gràcies per la vostra carta i les vostres paraules. Us contesto amb retard perquè fins ahir no me la van donar! Gràcies per tot el que feu per nosaltres. Les cartes que ens envieu, els actes i les mobilitzacions que es fan arreu de Catalunya ens dona energia i ens ajuda a mantenir-nos ferms. No defallim, seguim compromesos amb la llibertat, la democràcia i la justícia”.

És la resposta de Joaquim Forn -exconseller d’Interior de la Generalitat, empresonat al centre penitenciari Madrid VII, a Estremera- a la carta escrita, signada i enviada el passat mes de desembre per les treballadores de la biblioteca La Cooperativa de Malgrat de Mar. Totes elles han donat suport a les persones empresonades per la seva ideologia política, arran la deriva repressiva promoguda per l’Estat espanyol.

Les bibliotecàries han adreçat cartes similars a la resta de persones que es troben en presons espanyoles privades de llibertat per motius polítics:

Estimat/da, “t’enviem una forta abraçada i tot el nostre suport. Ens entristeix molt la vostra injusta situació i pensem en com patiríem lluny de casa. Portem dins l’orgull de pertànyer a un poble amb gent dins de la vostra qualitat humana capaç d’encomanar i mantenir el compromís de lluita pacífica que ens farà falta per guanyar. A les taules de Nadal de cada casa hi tindrem un lloc i un record i quan mireu per la finestra cada punt lluent que veieu al cel és el pensament d’un català que us acompanya. Que aquestes festes siguin el preludi d’una nova vida en llibertat”.

 

Anuncis