Més de 44.300 vehicles mensuals pel carrer Girona

El radar instal·lat al carrer Girona ha detectat que hi circulen 1.432 vehicles cada dia. En un mes, el dispositiu ha calculat que són un total de 44.377. En concret, les dades s’han recollit entre els dies 1 i 31 del passat mes de març, segons ha informat la Policia Local.
El radar també ha servit per conèixer a quina velocitat els vehicles travessen la via. En aquest sentit, la mitjana en què ho fan és de 29 quilòmetres per hora. El 85% circulen a una velocitat inferior als 35.
L’Inspector en Cap de la Policia Local, Joaquim Martínez, ha valorat molt positivament aquestes dades. En especial la que fa referència al límit de velocitat. “La majoria de conductors respecten el que s’ha establert”, ha subratllat.

Inicialment, el radar de control de velocitat es quedarà instal·lat a la zona ja que no s’ha previst una data per retirar-lo o traslladar-lo, ha assegurat Martínez.

El dispositiu va entrar en funcionament a finals del mes de febrer. El radar de velocitat s’hi va instal·lar amb l’objectiu de dissuadir els conductors de no sobrepassar el límit de 30 quilòmetres per hora. A banda d’aquesta funció, el radar també mesura la velocitat i la quantitat de vehicles que circulen en aquest tram urbà.

Anuncis