Enèsima campanya contra les caques de gos

Com una espiral sense fi, les caques i pixades de gos s’eternitzen a la via pública. Veïnes i veïns n’estan farts i les queixes sovintegen contra aquells amos d’animals domèstics que no les recullen. A més, darrerament “s’ha detectat un increment de la presència d’excrements de gossos per carrers, places i parcs”, segons el consistori.

Davant aquesta problemàtica, Malgrat de Mar ha tornat a posar en marxa una campanya per recordar els propietaris de gossos les obligacions que tenen quan treuen les seves mascotes a passejar. La campanya tindrà una durada d’un mes aproximadament i es durà a terme en les zones del municipi més afectades. De manera paral·lela, es reforçarà la neteja viària en aquests punts.

Des del consistori s’ha fet una crida al civisme, recordant els amos que han de recollir les caques dels seus animals de companyia. No fer-ho els costarà haver de fer front a una sanció de 250 euros, si se’ls enxampa.

Anuncis