Mobilització pels drets i les llibertats

Aquest diumenge dia 15 d’abril està prevista una nova mobilització ciutadana per reclamar la llibertat de les persones empresonades per les seves idees polítiques, així com per rebutjar la situació d’exili forçós en què es troben d’altres. La concentració, en aquesta ocasió convocada pel col·lectiu Espai Democràcia i Convivència, tindrà lloc a la plaça Espanya de Barcelona a les 12:30 h.

Més de 200 persones sortiran des de Malgrat de Mar en direcció Barcelona per assistir a la manifestació, segons s’ha indicat des de l’ANC local, que és qui ha organitzat el viatge. A aquest nombrós grup s’hi ha de sumar totes aquelles persones que hi aniran amb el seu vehicle particular o el transport públic.

La mobilització coincideix amb els 6 mesos d’empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

Anuncis