L’obertura de la Mediterrània, aquest any

L’avinguda Mediterrània de Malgrat de Mar estarà oberta a principis de 2019, segons la previsió inicial. Abans d’executar-se els treballs, però, el projecte d’obertura ha de seguir els tràmits administratius corresponents. En aquest sentit, al llarg de les pròximes setmanes el govern local aprovarà el document, segons s’ha assegurat. Més endavant, un cop finalitzat el període d’exposició pública, el projecte es licitarà i se n’adjudicarà la seva execució. El desenvolupament dels treballs s’ha estimat que serà d’uns 6 mesos i començaran aquest estiu.

L’obertura de l’avinguda Mediterrània permetrà la connexió amb el carrer Sant Elm. Un fet que ha de facilitar la mobilitat de vehicles al municipi. A més, l’actuació donarà continuïtat al carrer Caporal Fradera i servirà per a urbanitzar solars de propietat municipal ubicats a la zona.

Els pressupostos municipals per al 2018 -aprovats a finals d’any- contemplaven una partida d’1.200.000 euros aproximadament per a les obres d’obertura d’aquesta avinguda.

contingut relacionat:

S’aprova l’obertura de l’avinguda Mediterrània

Anuncis