El sexting, detectar i prevenir

foto: Aspronis

Les conductes entorn el sexting han centrat el taller que han impartit agents dels Mossos a la Fundació Aspronis. La policia ha explicat a una desena d’usuaris del Centre Especial de Treball de Malgrat de Mar quines són les conseqüències que comporta enviar i compartir certs tipus de continguts -bàsicament de caràcter sexual- a través del telèfon mòbil. La policia també els ha indicat les pautes que s’ha de seguir quan se’n detecta una mala pràctica.

El taller ha tingut lloc aquest passat dimecres a les instal·lacions que la Fundació Aspronis té al municipi, al polígon industrial. Es tracta d’una prova pilot -pionera en l’àmbit policial europeu- adreçada en especial a persones amb discapacitat intel·lectual que els Mossos volen traslladar a la resta del col·lectiu de la zona del Maresme i el Vallès Oriental.