La remodelació del passeig començarà el novembre

El govern local ja ha fixat data en el calendari per donar el tret de sortida a la remodelació del Passeig Marítim. Segons s’ha anunciat, la primera fase de les obres començarà el mes de novembre d’aquest 2018. El nou passeig incorporarà un carril per a bicicletes, nou arbrat, sentit únic en la direcció de la circulació de vehicles, les terrasses dels establiments de restauració quedaran a tocar de les façanes dels edificis i se substituirà la barana que separa el passeig de la via del tren, entre d’altres. El projecte també inclou la millora dels carrers perpendiculars.
Els treballs s’executaran en dues fases per no entorpir la temporada turística. Fins el març de 2019 se’n reformaria una primera meitat i la resta de l’obra es posposaria i finalitzaria l’hivern de 2020.

El nou Passeig Marítim de Malgrat de Mar costa uns 8.000.000 d’euros. Des del govern municipal encara no s’ha indicat com es pagarà. En aquest sentit, s’ha assenyalat que s’està treballant per buscar diverses fonts de finançament. Sí es té clar, però, que s’aplicaran contribucions especials als propietaris de finques de la zona.

El govern ha previst presentar públicament el projecte de remodelació del Passeig Marítim en el decurs de les pròximes dues setmanes.

Aquest dijous al vespre, el plenari municipal ha aprovat inicialment el projecte de renovació del Passeig Marítim. Des de l’oposició s’ha criticat la manca de participació ciutadana per elaborar-lo. El govern ha respòs que es tracta d’una actuació on tothom està d’acord en que s’ha de fer i que estan oberts a propostes i suggeriments per a millorar-la, ja que encara es disposa del període d’al·legacions per fer-ho.

Anuncis