3 detinguts amb nombrosos antecedents

La Policia Local de Malgrat de Mar ha detingut 3 individus amb nombrosos antecedents per robatori. Es tracta d’un home i 2 dones d’entre 30 i 40 anys d’edat i de nacionalitats cubana i peruana. Una de les dones comptava amb una ordre de detenció.
Prèviament a la detenció, la policia els va localitzar a través de les càmeres de vigilància instal·lades en diversos punts del municipi. Segons s’ha informat, es va detectar un vehicle sospitós on hi viatjaven els lladres. Immediatament, es va enviar una patrulla per tal d’aturar-los i identificar-los. En el cotxe hi anava un altre individu, que es va donar a la fuga abans de ser detingut.

Les detencions van tenir lloc aquest passat diumenge dia 22 d’abril. Des de la policia s’ha celebrat aquesta intervenció, ja que s’ha evitat amb tota seguretat que els detinguts -”furtadors professionals”- perpetressin un nou robatori.

Anuncis