Malgrat de Mar dedica un mes a la salut

Al llarg de tot el pròxim de maig, la promoció de la salut centrarà bona part de les activitats que es faran a Malgrat de Mar. El municipi ha decidit apropar a les seves veïnes i veïns cap els estils de vida saludables. En aquest sentit, es desenvoluparan diverses accions relacionades com, per exemple, xerrades amb professionals de diferents àmbits, caminades, tallers formatius i espectacles.
El regidor de Salut Comunitària, Jofre Serret, ha subratllat que es tracta d’una iniciativa englobada en “un projecte de poble i que tindrà continuïtat”. Serret també ha expressat la importància de treballar en la prevenció, amb l’objectiu de “disminuir certes patologies i estalviar tant en futures malalties com en recursos a la comunitat”.

El tret de sortida al 1r Mes de la Salut es donarà aquest divendres dia 27 d’abril amb la presentació pública del programa. L’acte tindrà lloc a la sala de plens del consistori a les 19 h.