Indignació per la sentència de “La Manada”

A Malgrat de Mar, una quinzena de persones s’han sumat a les mostres de rebuig públiques per la sentència del cas “La Manada”. Ho han fet davant les portes del consistori aquest dijous a la tarda, al voltant de les 19 h.
Durant la concentració s’ha llegit el manifest elaborat des del Consell Nacional de les Dones de Catalunya. S’ha condemnat el “sentit patriarcal de la justícia” i la “no credibilitat dels relats de les dones, ja que suposa la doble victimització”.

El tribunal encarregat de jutjar el grup anomenat “La Manada” -format per cinc homes, entre ells un militar i un guàrdia civil- els ha condemnat per abusar sexualment d’una jove de 18 anys durant els Sanfermines d’ara fa dos anys. El tribunal els condemna a 9 anys de presó i conclou que en cap cas es va produir violació.