“No és no”

no es no.2

Aquest cap de setmana ha aparegut a Malgrat de Mar un mural reivindicatiu. En un fons de color morat, s’hi pot llegir la llegenda escrita en lletres blanques “No és no”. Es tracta d’una denúncia plàstica relacionada amb la sentència del cas de La Manada, on cinc individus han estat condemants d’abusar sexualment d’una noia de 18 anys d’edat durant les festes dels Sanfermines de fa dos anys. La pintada, d’autoria desconeguda, es troba ubicada en el pas soterrat que travessa la N-II, al seu pas pel barri de Can Palomeres.
Des de diferents sectors locals, ja sigui a nivell particular com col·lectiu, s’ha aplaudit la iniciativa.

Es dona el cas, que el passat dijous, dia en què es va conèixer la sentència de La Manada, una quinzena de persones es va concentrar davant el consistori malgratenc per manifestar el seu rebuig a la resolució dels jutges. Una convocatòria que també es va repetir en infinitat de localitats catalanes i espanyoles.