Consens polític sobre el delta

Malgrat de Mar, Blanes, Tordera i Palafolls han enfilat el document que servirà per regir la Taula de Treball del Delta i la Baixa Tordera. Abans, però, el text haurà de ser aprovat pels respectius plens municipals. L’examen es preveu passar-lo de manera oficial a finals del mes de juny, segons s’ha subratllat.
El document el van consensuar membres dels diferents governs dels municipis implicats, durant una jornada a porta tancada que va tenir lloc a Blanes ara fa una setmana.

La Taula de Treball del Delta i la Baixa Tordera respon a la voluntat de posar en marxa un seguit d’accions destinades a la conservació d’aquesta zona al voltant de la conca del riu La Tordera. Tal i com es va anunciar el mes de març de 2017, el grup estaria format bàsicament pels ajuntaments de Malgrat de Mar, Blanes, Tordera i Palafolls, l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), Costes, el Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB), l’Observatori de la Tordera i diferents entitats i plataformes mediambientals. La taula de treball també comptaria amb propietaris de càmpings i la ciutadania de les localitats participants, entre d’altres sectors.

Anuncis