Mor el Padre Melitón

La nit d’aquest passat dimarts ha mort Melitón Carrillo, segons s’ha informat des del col·legi Sant Pere Chanel. El Pare Marista va ser durant molts anys el director d’aquest centre educatiu, on hi impartia diverses assignatures als alumnes. Una figura destacada en l’àmbit educatiu i “un exemple de treball i dedicació als infants i les seves famílies”, han assenyalat des de la comunitat dels Germans Maristes, actuals responsables del col·legi. Les mostres de condol també han arribat des de l’AMPA de l’escola, assenyalant la “gran tasca” exercida pel religiós, “que ha fet de la nostra escola el que és ara”, s’ha indicat.

Melitón Carrillo -nascut a Villagutiérrez, a la província de Burgos- va arribar a Malgrat de Mar l’any 1941. Fou autor del llibre dedicat als 100 anys d’història dels Pares Maristes a Malgrat de Mar. L’any 2009, n’explicava alguns detalls en una entrevista que es pot veure en el següent vídeo: Els Maristes a Malgrat