Apropant la mainada als Diables

28056378_1965010053514036_4894028706089554361_n

foto: colla de diables

La Colla de Diables Ratpenats Infernals de Malgrat de Mar continua amb els actes dedicats al seu 20è aniversari. Sense anar més lluny, aquest diumenge dia 13 de maig s’ha previst celebrar una jornada on la mainada en serà la protagonista.
Les activitats que s’han organitzat per a aquesta ocasió es faran a la plaça Catalunya al llarg de tot el matí. Hi haurà tallers relacionats a l’entorn del món dels diables. Els més petits també es podran posar en la pell d’un d’ells ja que se’ls facilitarà els estris necessaris per fer-ne un “petit tastet”. La jornada inclourà una “guerra de cebetes” i finalitzarà amb una “mascletà”.

L’objectiu de tot plegat és apropar les nenes i nens a la colla de diables, ensenyar-los el funcionament intern, fer-los “perdre la por al foc i animar-los a inscriure’s-hi”, segons s’ha assenyalat des de l’entitat local.