Retorn al passat medieval

knight-armor-helmet-weapons-161936

Aquest pròxim cap de setmana, els dies 12 i 13 de maig, Palafolls es retrobarà amb una part de la història. Ho farà a través de la Fira Medieval que s’ha previst desplegar a la plaça Poppi del municipi. En aquest emplaçament, els qui s’hi acostin hi trobaran parades dedicades a l’artesania, exposicions d’armes i escuts de l’època, així com d’elements relacionats amb la Santa Inquisició -instruments de tortura-. També es faran activitats adreçades als infants i d’altres relacionades amb la temàtica ocasional.

La Fira Medieval de Palafolls és la quarta vegada que aterra a la localitat i, a banda de la seva vessant lúdica i festiva, el seu principal objectiu és atraure visitants de fora del municipi per donar-los a conèixer les diferents ofertes comercials locals.

cafeplf gen2018.1