Acte de suport als encausats pel 30-G

El Comitè de Defensa de la República de Malgrat de Mar organitza un acte en suport a dos joves malgratencs, detinguts per la policia i citats a declarar poc després de l’encerclament al Parlament el 30 de gener.

L’activitat està prevista per aquest dissabte dia 12 de maig a les 18 h, a les Peixateries Velles. El seu desenvolupament se centrarà en un col·loqui relacionat amb la situació que travessen en l’actualitat la política i la societat catalanes. Es tractarà en especial “la judicialització de les institucions” i hi intervindran representants dels 4 partits polítics que formen el govern local. A més, la jornada comptarà amb la presència destacada de Beatriz Talegón, que és advocada i periodista.

Des del CDR del municipi s’ha fet una crida a la participació. Una de les finalitats de l’acte és aconseguir fons econòmic per als dos activistes encausats, davant la previsió que hauran de fer front al pagament d’una multa. En aquest sentit, des del comitè s’ha assenyalat que s’hi instal·larà una “caixa de resistència”, on aquells que ho vulguin hi podran dipositar una donació voluntària.

En cas de pluja l’acte es traslladarà a l’arxiu municipal, al carrer de Mar.

contingut relacionat:

“Jo soc CDR”, suport als malgratencs detinguts

Anuncis