“Espanya viu una realitat paral·lela”

Beatriz Talegón

La periodista i advocada Beatriz Talegón ha subratllat la complicitat dels mitjans de comunicació amb l’Estat espanyol per construir el fals relat del què succeeix a Catalunya. “Des d’una perspectiva a Espanya, vivim una realitat paral·lela. El que esteu vivint aquí no té res a veure amb el que vivim allà”, ha assenyalat Talegón. Segons la periodista, la visió que el ciutadà espanyol té de la situació catalana és “unànime i uniforme”, un relat esbiaixat que es llança des “tots, absolutament tots els mitjans de comunicació que es consumeixen a Espanya”, que han rebut les felicitacions explícites de l’Estat espanyol per la seva defensa a l’unionisme i constitucionalisme.

Amb aquestes paraules, Beatriz Talegón ha iniciat part del seu discurs a l’acte de suport als dos joves activistes malgratencs encausats pels fets del 30-G. La periodista madrilenya ha estat convidada pel CDR local a participar en la xerrada que s’ha celebrat conjuntament amb membres del govern municipal. Carme Ponsa (JxM), Ramir Roger (ERC), Neus Serra (PDeCAT) i Núria Casajuana (CUP) han abordat diverses qüestions relacionades amb la situació que travessa Catalunya i les accions i conseqüències derivades de la repressió exercida per l’estat espanyol.

L’acte ha tingut lloc a l’espai de les Peixateries Velles aquest dissabte a la tarda i ha reunit unes 200 persones.

Anuncis