Preocupació pel transformador elèctric a Els Fesolets

pati fesolets

Aquest passat dimecres es va declarar un incident en el transformador elèctric ubicat al carrer Josep Maria Folch i Torres. Els detalls de les causes no han transcendit, però tot apunta a una sobrecàrrega a la línia. Diversos testimonis han assegurat que “van saltar guspires” de les instal·lacions. L’incident es va produir al voltant de les 22 h i va provocar un tall en el subministrament d’electricitat a la zona, que va durar pocs segons.
Fins el lloc del succés s’hi van desplaçar efectius de la policia, bombers i serveis mèdics d’emergències, per si la situació requeria la seva intervenció.

Aquest divendres, a primera hora del matí, tècnics de la companyia elèctrica han realitzat treballs de manteniment i millora a les instal·lacions afectades.

Es dona el cas, que el transformador elèctric es troba just a l’interior de l’escola bressol municipal Els Fesolets, a tocar del patí on sovint hi juga la mainada. Arran els fets ocorreguts, aquesta circumstància ha despertat certa inquietud entre mares, pares i veïns de la zona. Des del consistori s’ha assegurat que les instal·lacions elèctriques compleixen totes les normatives i, segons s’ha subratllat, no existeix cap tipus de perill per als usuaris del centre.