Nou acte de suport als encausats pel 30-G

debat CDR

Aquest diumenge al migdia s’ha celebrat un nou acte de suport als dos joves malgratencs encausats pels fets del 30-G. La jornada ha estat organitzada pel CDR local i ha tingut com a ingredient principal el debat-col·loqui entre representants de diferents partits polítics. En aquest sentit, hi han intervingut Ernest Margall (ERC), Mireia Boya (CUP), Carles Campuzano (PDeCAT) i David Companyon (EUiA).

L’acte, emmarcat dins l’anomenada “Primavera Republicana”, s’ha desplegat als jardins de Can Sala, que s’han omplert de gom a gom. Els convidats han debatut diferents temàtiques a l’entorn de l’actualitat política catalana sota l’anunciat “República i Repressió”, on s’ha posat de manifest la divisió entre els partits de caire sobiranista.

Anuncis