En contra del tancament d’una oficina bancària

entitat bancària

Veïns de Malgrat Nord han iniciat una recollida de signatures en contra del tancament de l’oficina bancària del barri, ubicada a l’avinguda Mediterrània. El tancament ha provocat que els clients s’hagin de traslladar a partir d’ara a la sucursal que l’entitat té al carrer de Mar. El afectats consideren que el trasllat els perjudica, ja que molts dels clients són persones d’edat avançada i que el desplaçament els provoca problemes de mobilitat.

L’entitat bancària es troba en ple procés de reconversió. En aquest sentit, no només ha tancat la sucursal a Malgrat Nord sinó que les oficines de referència del centre del municipi estan en obres. En concret, s’hi estan fent treballs de remodelació per convertir-la en un store. Aquest canvi comportarà una ampliació de l’espai, més caixers automàtics i l’eliminació total de “qualsevol tipus de barrera física”. Segons l’entitat, amb aquest nou model d’oficina es pretén “reforçar el vincle i la proximitat amb els clients”.

Anuncis