Més oficines bancàries tancades

recollida firmes Segons han confirmat diverses fonts consultades, la sucursal bancària que ha tancat les seves oficines a l’avinguda Mediterrània té intenció de fer el mateix amb les de l’avinguda Tarragona. La data de la clausura d’aquestes oficines no s’ha concretat, però sí s’ha indicat que el tancament respon al procés de reconversió en què es troba l’entitat financera. El canvi comportarà que les úniques instal·lacions a Malgrat de Mar disponibles per als clients seran les que es troben al centre del municipi.

Continua la recollida de firmes

Aquest dissabte al matí, veïnes de Malgrat Nord s’han plantat al carrer per recollir firmes en contra del tancament de la sucursal bancària del barri. Les promotores de la iniciativa han reiterat que els problemes de mobilitat que està provocant a moltes persones el tancament de les oficines. També han assenyalat que continuaran recollint signatures buscant el màxim de suport possible. Un cop n’hagin recollit les suficients, les faran arribar als organismes corresponents per mostrar-los la seva queixa.

Anuncis