S’ensorra l’interior d’una casa

IMG-20180526-WA0008

foto cedida

La part interior de l’immoble situat al número 22 del carrer Bellaire de Malgrat de Mar es va ensorrar. Es tracta d’una casa abandonada des de fa temps, on fa uns anys hi havia hagut una pensió i un restaurant. L’esfondrament va tenir lloc aquest passat dimarts dia 22 de maig, poc abans de la mitjanit. El fort soroll va sobresaltar els veïns, que immediatament van alertar els serveis d’emergències. Efectius de la policia i bombers es van personar fins el lloc del sinistre.

Segons van detallar els bombers a veïns de la vivenda afectada, l’aluminosi que podria presentar l’estructura, les humitats i l’absència prolongada de manteniment haurien comportat que les bigues cedissin, provocant així l’ensorrament.

L’incident no va causar ferits.

Anuncis