Queixes per la instal·lació d’una guingueta a la platja

guingueta 2

El carrer d’en Blanch és dels pocs que encara queden al municipi des d’on veïnes i vianants, a peu pla, hi poden divisar la platja i el mar al fons. Aquest estiu, però, la finestra se’ls tancarà. El motiu no és un altre que l’estructura que s’hi està muntant al Passeig de Mar. Un fet que els farà perdre temporalment les preuades vistes i que molts ja han lamentat. Alguns veïns han presentat queixa al consistori. D’altres tenen previst fer-ho molt aviat, han assegurat.
De fet, aquesta situació no és nova. Veïns de la zona han recordat que ara fa uns cinc anys en van viure una de semblant. En aquells moments, han assenyalat, van poder aturar l’actuació a temps.

D’altra banda, des del consistori malgratenc han indicat que la concessió de l’estructura correspon a una demanda prèviament formulada per un particular, qui va sol·licitar poder ubicar en aquest punt del passeig un espai tancat amb taules i cadires i donar-hi servei de restauració. Des del consistori també s’ha puntualitzat que la instal·lació de la guingueta compleix amb la normativa vigent sobre els usos dels espais públics a la platja i que només s’hi estarà la temporada estiuenca.