Topa amb el cotxe contra un pivot d’accés

pivot 2

El passat dijous al voltant de les cinc de la tarda, el conductor d’un vehicle va topar amb el pivot de control d’accés del carrer Ramon Turró. L’aparell va resultar malmès, així com la part frontal del cotxe, un tot terreny. Segons han detallat testimonis dels fets, el conductor hauria hagut de frenar el vehicle en aquest punt degut a la presència de mainada, que travessava pel davant del cotxe just quan pretenia accedir a la zona de vianants. Sortosament, ningú va prendre mal i només es van haver de lamentar danys materials.

Mentrestant, i en espera d’arreglar els desperfectes ocasionats per la topada, el pivot es va fer retirar. En el seu lloc s’hi ha col·locat una tapa plastificada com a mesura protectora. Aquest fet està propiciant que alguns conductors accedeixin lliurement a la zona de vianants fora de l’horari d’ús.

Anuncis