Can Palomo té nou propietari

can palomo Ara fa aproximadament un mes es va tancar la venda de la finca de Can Palomo, ubicada entre els carrers Joan Maragall, Pintor Fortuny i les avingudes Bon Pastor i Verge de Montserrat, just davant les dependències de Correus. La propietat ha passat, doncs, a noves mans. En concret, el nou amo és un empresari del municipi, que ha abonat una xifra que gira a l’entorn del milió d’euros per fer-se amb la parcel·la i l’edifici. Inicialment s’hi faran habitatges, segons han apuntat diverses fonts. El que està per veure és si el nou propietari conservarà alguns aspectes de la finca; per alguns considerats patrimoni d’interès local.

Can Palomo va saltar a l’actualitat informativa després que es conegués la intenció de l’anterior govern municipal -encapçalat pel PSC- d’adquirir la finca per construir-hi el nou ajuntament, l’oficina de turisme o un museu dedicat al Capità Fèlix Cardona. La compra es faria amb un ajut de 800.000 euros atorgat per la Diputació de Barcelona i 200.000, aportats pel consistori.

El mes de març de 2017, amb un nou govern local pràcticament acabat d’estrenar, les negociacions entre l’ajuntament i els amos de Can Palomo es van trencar. La finca no es va comprar ja que “la propietat es fa enrere perquè no assumeix el calendari administratiu d’obligat compliment“, es va al·legar des del quadripartit. A més, el nou govern va acusar l’anterior alcalde de “generar falses expectatives de cobrament” als propietaris.

D’altra banda, l’actual govern municipal va decidir destinar els 800.000 euros que havien de servir per comprar Can Palomo a la construcció de la pista polivalent.

Anuncis