Rehabiliten la façana del Montserrat per seguretat

escola Monsterra malgrat

Aquest estiu s’ha previst iniciar la segona fase del projecte de rehabilitació de l’escola pública Mare de Déu de Montserrat de Malgrat de Mar. Els treballs consistiran principalment en arranjar la façana del centre, que des de fa anys presenta diverses patologies en algunes parts de l’estructura exterior. L’actuació tindrà especial cura en aquells aspectes relacionats amb dotar l’edifici d’una major fermesa. Segons ha subratllat el director de l’escola, Vicenç Nadal, es prioritzarà la seguretat enfront l’estètica.
Fa aproximadament un setmana, el govern local va aprovar encarregar les obres de rehabilitació de la façana. El cost dels treballs s’ha calculat que serà d’uns 200.000 euros.

La primera fase del projecte es va dur a terme el passat 2017. Entre els mesos de juny i agost es va arranjar la teulada del centre educatiu. En concret, es van substituir les teules malmeses i es van col·locar bigues noves per subjectar-les.

L’edifici de l’escola Montserrat data de l’any 1927. Es tracta d’una obra modernista, catalogada com a patrimoni local. El 1986 va caure una cornisa de la teulada, un fet que va obligar a traslladar els alumnes a altres centres. A partir d’aquesta data, l’escola Montserrat ha estat immersa en infinitat de reformes i rehabilitacions.

Anuncis