El nou Passeig Marítim genera incertesa

passeig La reforma del Passeig Marítim de Malgrat de Mar genera incertesa entre propietaris i negocis de la zona. En el decurs de les reunions mantingudes amb el govern local, s’ha traslladat als seus membres el temor que els provoca el plantejament d’alguns punts. En aquest sentit, la ubicació dels contenidors soterrats d’escombraries, les zones de càrrega i descàrrega, les zones d’aparcament, una calçada amb un únic carril de circulació, el trasplantament d’arbres, la necessitat d’espais infantils i la desembocadura de la riera han estat les qüestions més rellevants que s’han posat damunt la taula.
Diversos responsables d’establiments consideren que abans de tirar endavant l’obra caldria polir aquests i d’altres aspectes, ja que en cas contrari els podria acabar perjudicant el negoci. D’altres s’han mostrat més crítics, manifestant que el projecte no resol problemàtiques enquistades des de fa anys i que lluny de trobar-hi solucions les trasllada. Mantenen que el govern municipal ha volgut “córrer molt” en el moment de desenvolupar la reforma.

Tot i això, des del sector turístic s’aplaudeix la remodelació de la zona, llargament esperada, i es confia en què el consistori es mostrarà obert a acceptar les al·legacions que alguns han presentat al nou projecte de Passeig Marítim.