Jaume Turró, premi Gourmand World Cookbook

30 gelats La tasca de Jaume Turró Andersen ha estat reconeguda una vegada més. En aquesta ocasió, el llibre del gelater malgratenc que conté les receptes de “30 gelats imprescindibles” -Vilbo edicions- ha estat guardonat amb el prestigiós premi internacional Gourmand World Cookbook. El guardó s’atorga cada any als millors llibres relacionats amb el menjar i el vi i s’ha arribat a comparar amb els Òscar del cinema. La cerimònia del lliurament dels premis d’enguany s’ha celebrat aquest passat mes de maig a Yantai (Xina) i hi han participat autors provinents de més de 200 països.

Jaume Turró s’ha mostrat satisfet pel premi rebut. El gelater ha manifestat que “és un reconeixement a la feina que desenvolupo diàriament a Malgrat de Mar, elaborada amb productes de qualitat obtinguts a partir del quilòmetre zero”.