Un cotxe envesteix una moto en una cruïlla

accident cruilla industria 2

El conductor d’una motocicleta ha patit diverses contusions i ferides a la cama esquerra després que un vehicle l’envestís. El noi, un veí de Malgrat de Mar de 27 anys d’edat, ha estat traslladat pels serveis mèdics d’emergències fins l’hospital de Calella. Els fets han ocorregut aquest dilluns al matí, quan passaven pocs minuts de les 9 h.

Segons han relatat testimonis de l’accident, la conductora del vehicle -una dona resident al municipi- no hauria respectat el senyal d’aturar-se a la cruïlla entre el carrer Indústria i l’avinguda del Carme i ha xocat amb la moto, que circulava en aquell moment en sentit Blanes. Degut a l’envestida, la moto i el seu conductor han topat amb un altre vehicle que es trobava estacionat a pocs metres. El cotxe també ha patit danys com a conseqüència de la trompada.

Fins al lloc de l’incident s’hi han personat agents de la Policia Local, que han assistit els implicats en l’accident.

Anuncis