L’escola Vedruna, premi Pilarín Bayés

la força dels pensaments

foto: escola Vedruna

L’escola Vedruna de Malgrat de Mar s’ha endut el premi Pilarín Bayés, dedicat a contes escrits per nenes i nens de primària amb l’objectiu de fomentar la lectura i apropar els llibres als infants.
El lliurament dels premis ha tingut lloc aquest dijous a Barcelona. Els alumnes de 4t de primària de l’escola Vedruna hi han participat amb el conte “La força dels pensaments”. Ho han fet al costat d’un miler de centres educatius més de tot Catalunya. El seu relat formarà part del llibre “Contes per canviar el món”, il·lustrat per la mateixa Pilarín Bayés i que conté un total de 19 històries que giren a l’entorn del medi ambient, ajudar les persones refugiades i l’eliminació de la pobresa, entre d’altres.

Les nenes i nens participants han rebut un exemplar del llibre, que també estarà present a la biblioteca de l’escola.