St Roch, artesana i malgratenca

cervesa St Roch

Aquest dissabte 9 de juny s’ha presentat oficialment St Roch, la primera cervesa artesana de Malgrat de Mar. L’acte s’ha celebrat a l’avinguda Bon Pastor 41, en el marc de la 6ena edició de la FiraVi que s’organitza al municipi.

St Roch ha tingut una molt bona acollida entre els assistents, que han destacat el toc cítric, la frescor i lleugeresa de la cervesa. Durant l’esdeveniment s’han consumit 2 barrils de 30 litres en poc menys de 3 hores. La iniciativa ha estat aplaudida i molts han expressat sentir-se orgullosos de rebre una cervesa artesana “malgratenca pels quatre costats”.

Igor Puig, impulsor de St Roch, ha valorat positivament la presentació de la cervesa local, remarcant la bona rebuda que ha tingut entre les malgratenques i malgratencs. “Volem regar Malgrat de Mar de St Roch”, ha manifestat simbòlicament per expressar el pròxim pas que té previst el producte, que ja es pot trobar a una quinzena d’establiments locals.

Anuncis