La Diputació abandona Can Sala

Can Sala L’Organisme de Gestió Tributària (OGT) de la Diputació de Barcelona té previst traslladar la seu que actualment ocupa a l’edifici de Can Sala de Malgrat de Mar. El canvi es farà efectiu a finals del mes de juliol a un local davant el consistori malgratenc, al carrer del Carme. Les noves dependències permetran oferir un millor servei als usuaris, segons s’ha assenyalat.

A principis d’any es coneixia la intenció de la Diputació de deixar l’espai a l’edifici modernista del carrer de Mar. Un local on l’organisme hi ha estat ubicat des de que l’any 2011 Malgrat de Mar va recuperar i rehabilitar Can Sala.

Ara està per veure amb quins nous usos es dotarà l’espai que ben aviat quedarà buit. Des del govern local s’ha indicat que es tracta d’una qüestió que es troba en fase d’estudi.

Anuncis